MIKÄ/what?

AgriSirkus – Teos tekijän edellä Artwork before Artist

Residenssi, sekä vapaata esitystilaa sirkusartisteille Residence, and free performing space for circusartists

Residenssissä voi työstää täysin uutta, keskeneräistä tai jo olemassa olevaa teosta. Residenssi-jakson alussa sovitaan, millä tavoin artisti(t) haluaa avata työskentely-prosessinsa yleisölle, mikäli näin tahtoo. Esitystapa(näyte) on vapaa.

IMG_7093

Toimipaikkana yrittäjä, sirkusartisti Linda Helskeen Rehndahl – kotieläinpiha ja ratsutalli. Eläinpiha sijaitsee Kirkkonummella (36km Helsingistä) 7 hehtaarin kokoisella tontilla. Rehndahl on ollut suosittu retkikohde jo vuosikymmenten ajan ja näin ollen paikkana se on valmiiksi tunnettu yleisön keskuudessa.

Tilallisesti Rehndahlin tontin esitys –ja työskentelymahdollisuudet ovat rajattomat. Tonttia ympäröivät henkeäsalpaavat metsät ja monipuolinen maasto; pellot, puut, jotka mahdollistavat villeimmätkin sirkus- kiinnitykset. Kalliot, hiekkakenttä, unohtamatta talleja, karsinoita ja aitauksia luovat vastapainon kaupunkikeskeisyydelle, kiihtyvälle rytmille yhteiskunnassamme. Täällä taiteilijat saavat mahdollisuuden hakea vauhtia luonnon ääreltä, josta olemme vierautuneet. Tarpeen vaatiessa on mahdollista työskennellä sisätilassa. Hiekkapohjainen, 800m2 suuri valaistu maneesi taipuu vaivatta esitys -ja työskentelytilaksi.

Rakennamme toimintaamme vapaaehtoistyöllä, joten residenssien onnistumiseksi tarvitsemme yhteisöllisyyttä sekä avointa mieltä. Kaikesta voidaan keskustella ja kaikkea voidaan räätälöidä kullekin yksilöllisesti. Tehdään tästä hyvä juttu yhdessä!

Same in english coming soon..

 

© AgriSirkus Ry